Kdo jsme?

Jsme tu pro všechny rodiče, kteří hledají pro své ratolesti pohodlné, nápadité, kvalitní a slušivé oblečení. A to vše šité s láskou přímo v České republice.

Naše cesta začala, když jsme se sami stali rodiči a zjistili jsme, jak obtížné je najít oblečení, které by splňovalo naše požadavky na kvalitu, design a pohodlí. A tak jsme se rozhodli vzít věci do vlastních rukou a založili jsme Babu kids - značku, která dětem i rodičům přináší radost z módy.

Našimi ideálními zákazníky jsou rodiče, kteří chtějí pro své děti to nejlepší a zároveň si cení originálního designu a kvalitního zpracování. Věříme, že každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné a pohodlné ve svém oblečení. A právě to je naším hlavním cílem.

Co nás odlišuje od konkurence? Kromě toho, že naše oblečení je kompletně vyrobeno v ČR, jsme také velmi flexibilní a rádi vyjdeme vstříc vašim přáním. Máte zájem o speciální úpravy nebo vlastní (foto)grafický potisk? Není problém! Jsme tu, abychom splnili vaše sny.

Jedním z našich unikátních prvků je bezcedulkové oblečení. Veškeré informace týkající se materiálu a péče o textil necháváme tisknout přímo na oblečení, aby bylo co nejpohodlnější pro vaše děti. A protože chápeme nároky rodičů, snažíme se kombinovat kreativitu s perfektním zpracováním a přijatelnou cenou.

Tak proč si vybrat právě nás? Protože Babu kids je značka, která vám nabídne originální a kvalitní dětské oblečení, šité s láskou a ohledem na potřeby vašich ratolestí. Jsme tu pro vás, abychom vám usnadnili rodičovský život a přinesli radost do vašich domovů.

Děkujeme, že jste si našli čas navštívit naši stránku a těšíme se na spolupráci s vámi. Věříme, že společně dokážeme udělat svět dětské módy ještě krásnějším a pohodlnějším místem.

 

Dovolte nám, abychom Vás odvyprávěli svůj příběh...

15095548_1152988974748569_8028087995590470503_n

 

Byl jednou jeden pes jménem Marco, ale všichni mu říkali Babu. Byl to pes s velkým srdcem a osobností, která by oslnila každého, kdo ho potkal. Jeho oči zářily jako hvězdy na noční obloze a jeho srst byla tak jemná, že byste si mysleli, že hladíte oblak.

Jednoho dne se stalo něco neuvěřitelného. Marco se proměnil v inspiraci pro značku dětského oblečení, která měla za cíl přinést radost a pohodlí do života malých dětí. A tak se zrodil náš tým, který se skládá z Jany Maděrové, Ondřeje Maděry a dvou pokusných dětí - Míši a Matýska Maděrových.

Jana je naše kreativní duše - navrhuje oblečení, šije jej, stará se o marketing, fotografování a úpravu fotografií a grafiku. Ondřej je naším marketingovým guru a také se podílí na fotografování. Míša a Matýsek jsou naše pokusné děti, které nám pomáhají testovat oblečení, aby bylo co nejpohodlnější a nejkrásnější.

Náš cíl je založit značku kvalitního dětského oblečení, která bude spojovat všechny směry - od designu po materiály. Chceme, aby se děti v našem oblečení cítily jako v bavlnce, a proto vybíráme pouze ty nejkvalitnější bio materiály.

A jaký je náš tón hlasu? No přece humorný! Vždyť život je přece jedna velká legrace, a to platí dvojnásob pro děti. Chceme, aby se naše značka stala synonymem pro radost, smích a štěstí. A kdo by mohl být lepší inspirací než náš milovaný Babu?

Představte si malé děti, jak si hrají v parku v našem oblečení s potiskem Babuovy tváře. Jak se smějí a radují z toho, že mají tak pohodlné a krásné oblečení. A představte si rodiče, jak se na své ratolesti dívají s úsměvem na tváři a v srdci hřejivý pocit, že jejich dítě je šťastné a spokojené.

Naše značka není jen o oblečení. Je to příběh o lásce, radosti a přátelství. Příběh o tom, jak jeden pes jménem Babu dokázal inspirovat celý tým lidí, aby vytvořili něco úžasného pro děti po celém světě.

Takže příště, když uvidíte dítě v našem oblečení, vzpomeňte si na příběh Babu a a jeho odkaz. A nezapomeňte se usmát, protože život je přece jedna velká legrace!

 

 

IMG_6498