10 důvodů proč nakoupit u nás

10 důvodů proč nakoupit u nás: Babu oblečení, záruka kvality a pohodlí pro vaše děti

1. Šijeme si vše sami a máme tak plnou kontrolu nad kvalitou

V naší dílně se neustále věnujeme vytváření střihů, zkoušení oblečení na dětech a testování výdrže látky. Jako pečliví rodiče chceme pro naše děti jen to nejlepší, a proto si dáváme záležet na každém detailu. Představte si tedy, že naše oblečení je jako domácí koláč - pečený s láskou a péčí, který chutná úplně jinak než ten z obchodu.

2. Omezené množství a limitované edice

Nechcete přece, aby vaše dítě nosilo stejný outfit jako půlka školky, že? Proto šijeme jen omezené množství od jednoho modelu a nabízíme také limitované edice. Je to jako s originálním obrazem od slavného malíře - když ho máte doma, víte, že jste jedni z mála šťastlivců.

3. Udržitelnost je nám blízká

Věříme, že i malý krok může mít velký dopad na naši planetu. Proto šijeme především z GOTS udržitelných materiálů. Je to jako sázet stromy - každý z nás může přispět ke zlepšení životního prostředí.

4. Přátelské prostředí a Babu rodina

Naše dílna je místo, kde se cítíme jako doma. Jsme jeden velký tým, který tvoří Babu rodinu. A jak víte, v rodině je vždycky nejlepší atmosféra pro tvorbu něčeho krásného a hodnotného.

5. Možnost úpravy střihů dle vašich požadavků

Máte pocit, že vaše dítě potřebuje oblečení s trochu jiným střihem? Není problém! Stačí nám napsat a my se postaráme o úpravu dle vašich přání. Je to jako s kuchařem, který vám připraví jídlo přesně podle vaší chuti.

6. Rozumíme potřebám dětí

Jsme tým rodičů, kteří znají potřeby svých dětí jako nikdo jiný. V našem oblečení se vaše ratolesti budou cítit jako v bavlnce.

7. Balíme s láskou

Každý balíček, který od nás odejde, je zabaleno s láskou a péčí, jako bychom ho posílali sobě. A kdo by nechtěl dostat takový dárek?

8. Pohodlí dětí je na prvním místě

Pokud naše oblečení nebude vašim dětem správně sedět, můžete ho vrátit nebo vyměnit. Chceme, aby se vaše děti cítily v našem oblečení jako v pohádce.

9. Vrácení vždy zdarma

Nakupování u nás je bez rizika. Pokud nebudete spokojeni, můžete zboží vrátit zcela zdarma. Je to jako s jistotou, že vám bude vrácen váš oblíbený míč, když ho hodíte do vzduchu.

10. Podpořte českou výrobu

Když nakupujete u nás, podporujete českou výrobu a tím i naši ekonomiku. Je to jako s hrdostí na naše sportovce, kteří reprezentují naši zemi na mezinárodní úrovni.

Tak co říkáte? Máme pro vás dostatek důvodů, proč si vybrat právě Babu oblečení? Věříme, že ano! Tak neváhejte a přidejte se k naší spokojené Babu rodině.