Tepláky

Pro děti je důležité, aby se cítily pohodlně ve svém oblečení. Tepláky jsou tak ideálním kouskem právě pro ně.

Během posledního roku se tepláky staly módním hitem nejen pro dospělé, ale také pro děti. Důležité však je správně kombinovat, aby děti vypadaly stylově a zároveň se cítily pohodlně.

Někteří lidé možná tvrdí, že tepláky jsou pro lidi, kteří se vzdali snahy o stylový vzhled. Ale ono to tak úplně není pravda. Tepláky se staly oblíbeným kouskem oblečení, do kterého dospělí nebojí investovat. A rozhodně je nechávají jen na doma nebo na hřiště.

DSC_6861DSC_6863DSC_6862baggy žluté

Chcete, aby vaše dítě bylo v trendu? Pak pořiďte mu soupravu, se kterou se bude cítit dobře a bude v ní vypadat skvěle. I když je jasné, že tepláky nejsou vhodné na každou příležitost, můžete je povýšit na oblíbený kousek oblečení pro volný čas. Děti v nich mohou jít na procházku, do školky, na hřiště nebo na nákupy ve městě.

DSC_7023_1

Jak nosit tepláky stylově?

Hlavní myšlenka je, že i když vaše dítě vyráží ven v teplácích, nemělo by působit dojmem, že rezignovalo na styl. To samozřejmě neznamená, že k nim musíte přidat vysoké podpatky. Dobrou volbou jsou stylové tenisky nebo různé typy kotníkových bot bez podpatku. Jakmile se oteplí, mohou děti nosit i pohodlné sandály.

Chcete soupravu trochu povýšit? Zkuste přidat stylové doplňky - batůžek nebo oblíbené náramky. A nezapomeňte ani na sluneční brýle a sebejistý postoj, díky kterému nikdo nepozná, že je to tepláková souprava.

Chcete pořídit novou teplákovku pro vaše dítě? Držte se trendů a zvolte soupravu v jedné barvě. Světlé odstíny jsou snadno kombinovatelné, ale pro jaro si můžete pořídit i set ve výrazné barvě. Co se týče střihu, v minulých letech byl oblíbený oversize styl, ale momentálně se nosí i mikiny v délce do pasu nebo zkrácené. A zip? Ten je sice praktický, ale stále více se objevují varianty přes hlavu, ať už s kapucí, nebo bez ní.

DSC_6840

Pokud máte pocit, že tepláky jsou jen pro líné dny doma, pak vás může překvapit, jak jsou v dnešní době populární. Dětské teplákové soupravy se staly módním hitem a děti je nosí téměř na každou příležitost. Důležité je ale vědět, jak je kombinovat, abyste vytvořili stylový a pohodlný outfit.

Jedna z nejjednodušších a nejvšestrannějších kombinací jsou tepláky s tričkem. Tričko může být jednobarevné, s potiskem nebo s nějakým vzorem. Výborně vypadá, když barva trička ladí s barvou tepláků, ale můžete také zkombinovat různé barvy a vytvořit tak unikátní outfit. Přidejte k tomu pár stylových tenisek a máte hotový casual outfit ideální pro hřiště nebo procházku městem.

Pokud je venku chladněji, můžete k teplákům přidat mikinu. Mikina je skvělým kouskem, který dodá vašemu dítěti potřebné teplo a zároveň vypadá stylově. Můžete si vybrat mikinu, která je stejné barvy jako tepláky, nebo jít do kontrastu a zvolit mikinu v jiné barvě. Pokud máte pocit, že celý outfit je příliš jednoduchý, můžete přidat nějaký zajímavý doplněk, jako je šátek nebo kšiltovka.

Teplákové soupravy jsou také skvělé na vrstvení. Pokud je venku opravdu chladno, můžete pod mikinu obléci ještě termo tričko nebo rolák. A pokud je venku teplý den, můžete tepláky kombinovat s lehkým tričkem a přes rameno přehodit lehkou bundu nebo sako, které může vaše dítě nasadit, pokud se ochladí.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv kombinaci, nejdůležitější je, aby se vaše dítě v oblečení cítilo pohodlně a aby bylo oblečení praktické. Tepláky jsou skvělým řešením, které splňuje obě tyto požadavky a zároveň vypadá skvěle.