Babu ve stylu

"Každý náš set je vytvořen s láskou a pečlivostí, aby vaše děti byly vždy v pohodě a ve stylu. Naše kolekce je navržena tak, aby odrážela aktuální módní trendy a zároveň byla dostatečně praktická pro každodenní nošení. Ale to není vše! Nabízíme vám nyní exkluzivní slevu 15% (kód SOUPRAVA15) na všechny naše sety. Ano, správně slyšíte, na VŠECHNY sety!"

 

Červená souprava pro kluky i dívky

red_souprava



"Červená souprava je tvořena tričkem, šortkami a kšiltovkou, všechny v živém a energickém červeném odstínu. Tričko je vyrobeno z měkké a prodyšné látky, která je ideální pro horké letní dny. Šortky mají elastický pas pro maximální pohodlí a kšiltovka je vybavena stavitelným páskem pro dokonalé přizpůsobení. Jak už název napovídá, tato souprava je perfektní pro kluky i dívky - unisex styl je hitem letošní sezóny!"

Nezapomeň zadat kód pro uplatnění slevy.

 

Modrá souprava pro kluky 

boys_blue

"Představte si, jak váš malý chlapec utíká po parku v této stylové modré soupravě, jak se směje a užívá si každý okamžik. Představte si, jak vypadá sebejistě a jak se cítí pohodlně. Modrá souprava pro kluky je nejen o oblečení, ale i o vytvoření těch nezapomenutelných okamžiků dětství. Sadu tvoří modré šortky, tričko s nápisem a kšiltovku s nášivkou"

 

Růžová souprava 

boys_pink

Naše Růžová souprava pro holčičky je více než jen oblečení. Je to kus módniho kouzla, které vaši malou holčičku přemění na stylovou malou dámu. Představte si, jak radostně vykřikne, když uvidí tu ohromující růžovou barvu a jak hrdě se bude cítit, když si jí obleče. Tričko, kraťasy a kšiltovka s nášivkou.